top of page

Řada PURE SKIN by Oriflame - recenze

Adriana pro vás otestovala jednu z podzimních novinek kosmetické značky Oriflame.

Řada Pure Skin by Oriflame byla vyvinuta na problematickou a mastnou pleť. Přesto, že pupínky ani nějak extra mastící se pleť nemám (trápí mě pouze T-zóna), byla jsem zvědavá, jestli mě zbaví lesku a taky jak bude čistit a stahovat póry. A nějaké ty černé tečky trápí občas každého.

Celá řada mě uchvátila a hned na začátek musím říci, že ta vůně po čistotě u všech produktů je okouzlující. Je to taková ta vůně čistého mořského vzduchu s kouskem ovoce uvnitř, nevím ani jak to pořádně popsat, ale nutí Vás to přivonět si znova a znova…. Čistící gel na tvář je skvělý, pění přiměřeně, odstraní nečistoty i make-up bez problémů. Na tváři nepálí, pleť nedráždí, po umytí je hladká a příjemná na dotek. Co se pleťové vody týká, kromě toho, že úžasně voní, nezanechává žádný nepříjemný film na pleti a vyčistí opravdu vše. Přesto, že obsahuje hodně alkoholu, pleť nedráždí, ale zato ji dostatečně vysuší. Co chci celou recenzí podotknout, je to, že tato pleťová voda mě konečně zbavila lesku ve středu oblieje. Po dvou týdnech používání se mi T-zóna přestala mastit a je zdravě matná. Moje tvář vypadá svěže i bez make-upu a to i celý den. Jako kdyby se něco v mé pokožce vyléčilo.

Další produkt, který se stal mým oblíbeným a nedám na něj dopustit, je matující pleťové mléko Pure Skin. Začala jsem ho používat i jako bázi pod make-up, protože ono skutečně matuje. Make-up v kombinaci s ním nepůsobí po několika hodinách na tváři jako pudink. Doporučila bych ho i ženám, které mají mastnou pleť a to i třeba s aknózním výsevem. Toto pleťové mléko se ihned vstřebá a zamezuje tvorbě mazu. Řekla bych, že tento krém u mne momentálně vede a nějakou dobu určitě nebude chybět v mé kosmetické výbavě.

Na závěr bych chtěla ještě dodat, že je také důležité pečovat o pleť poctivě – každé ráno i večer. Je důležité používat produkty stejné řady, aby se účinky násobily a aby pleť vstřebala vše, co jí konkrétní péčí nabízíme.


Vaše Adriana

Fotografie produktů By Adriana

Související posty

bottom of page