top of page

Eclat Mademoiselle - mladá Pařížanka


Jsme nadšeny z toho, že máme unikátní možnost testovat některé kosmetické novinky švédské kosmetické značky Oriflame v předstihu a podělit se tak s vámi o to, jak se nám líbí.

Jako první jsme si vybrali novinku z letošního katalogu č.2.

Jedná se o toaletní vodu Eclat mademoiselle.

Na první pohled, ještě než si vůbec přivoníte, je podle zaobleného tvaru flakónu a barvy jasné, že jde o „holčičí vůni“.

Také její tvůrci přiznávají inspiraci ženou ve věku nad 25 let. Taková mladá Pařížanka, která i přes svůj dynamický a moderní způsob života vyznává eleganci a klasické prvky.

Při prvním přivonění vás osloví svěží tóny zelených hrušek, které se prolínají se šťavnatým křupavým sladkým jablkem a jemným květinovým dotekem frézií.

Pak se rozvoní květy bílého ibišku a plátky růží, které ještě zvýrazní dotek lístků jasmínového čaje a vodní vůně konvalinek.

Nakonec ucítíte tóny ambergris ( šedé ambry ), mahagonového dřeva a pižma.

Ty z vás, které milují květinové, ale ne příliš sladké toaletní vody, budou Eclat mademoiselle nadšeny.

Vodní linka zde není natolik výrazná. Když se vám vůně opravdu rozvoní na kůži, bude překvapivě sytá a plná.

Tuto novinku jsme nafotili s říčními perlami v jemném lila odstínu, které jsou stejně jako Eclat mademoiselle klasické, ale právě jejich odstín je nevšední a jiný. Vůně má obsah 50 ml, ale díky kompaktnímu balení ji dámská kabelka "unese".


Toaletní voda se řadí do kategorie - květinová, ovocná, zelená

HLAVA: hruška, frézie, sladké jablko

SRDCE: jasmínový čaj, plátky růží, květy bílého ibišku

TĚLO: mahagonové dřevo, ambra, pižmo


Chcete vyzkoušet tuto vůni jako jedny z prvních? To není problém. Spojte se s námi přes email nebo přes facebook a my vám ji doručíme. Skvělý tip také jako dárek k Valentýnovi. To je inspirace pro naše drahé polovičky.


Foto - MKDR pro TC czech

Související posty

bottom of page