top of page

STROBING - trendy technika konturování

Jaro nám již brzy klepe na dveře, takže můžeme pomalu začít trénovat relativně novou techniku líčení, která spočívá ve výrazném rozjasnění některých partií obličeje. Proč toto téma ? Opět jsme měly možnost jako jedny z prvních testovat novinku aktuálního katalogu Oriflame – tekutý krémový rozjasňovač The ONE.

Je to produkt, který pro tuto techniku konturování skvěle hodí. Řekla bych, že se jedná už o trochu vyšší level líčení, my si ale řekneme pár jednoduchých kroků, jak to zvládnout, aniž bychom vypadaly nepřirozeně nebo mastně. Krémový rozjasňovač The ONE má jemné složení, který dodá pleti svěží vzhled. Stačí ho opravdu maličko, krásně se roztírá a je hodně lesklý a zářivý. Záměrně nepíši třpytivý, protože v něm žádné třpytky nenajdete. Můžeme ho nanášet jak profesionální houbičkou na make-up tak i bříšky prstů. Výsledkem je svěží, projasněný vzhled, který je ideální na přirozené jarní líčení nebo horké letní měsíce. Má lehce narůžovělý nádech. Není potřeba ho po nanesení přepudrovat, zjemní se dokonale sám. I proto je mým favoritem mezi jinými rozjasňovači, které jsem už vyzkoušela od různých konkurenčních značek. Jak tedy dosáhnout tohoto krásného rozzářeného efektu ? Začínáme stejně jako u konturování, když už máme na pleti nanesený make-up, bronzer i tvářenku na líčkách. Poté si naneseme malinko produktu na partie, kam přirozeně dopadá sluneční světlo, to znamená na vrch lícních kostí, do středu čela, špičku nosu, nad horní ret a na střed brady. Rozjasňovač můžeme nanést i podél obočí a do koutku očí, aby vypadaly odpočatě a svěže. S aplikací na hřbet nosu a střed brady opatrně, zvláště u mastné pleti, mohly bychom zdůraznit tím nežádoucí mastný vzhled. Pozor i při nanášení pod očima. Vyhněte se partiím, kde se tvoří vrásky. A nakonec můj malý tip. Tekutý rozjasňovač se dá skvelě smíchat s vaším oblíbeným make-upem nebo BB-krémem. Stačí ho kapička a máte rozjasňující make-up, který umí se mdlou pletí zázraky. Můžete s ním rozjasnit některé oční stíny, nebo ho také použít s balzámem na rty jako lesk, fantazii se už pak meze nekladou .


Vaše Adriana

Fotografie - By Adriana

Všechny produkty pro líčení denního make upu - Oriflame

GG podkladová báze, GG omlazující make up odstín Natural Beige, Tekutý korektor The ONE Illuskin Light, Mono oční stíny Pure Colour by Oriflame v odstínech Shimmering White, Taupe a Earthy Brown, prodlužující řasenka Incredible, GG Pudr v perličkách Natural Peach, krémový rozjasňovač The One - Strobing, na rtech Power Shine lipstick The ONE Vibrant Blush.

Související posty

bottom of page