top of page

Sleduj bílého králíka !

Tento příspěvěk je sice do fashion rubriky, ale králík trochu souvisí s Velikonocemi, tak jsem ho zařadila zrovna v tomto čase. Že budu fotit svůj outfit nebylo úplně v plánu, ale tohle zákoutí s graffitem bílého králíka jsem nemohla nechat bez povšimnutí. Protože knihu Alice in Wonderland ( Alenka v říši divů ) od Lewise Carolla prostě miluji ve všech verzích, knižních i těch filmových. Zvláště "Něco z Alenky" od Jana Švankmajera a pak také vizuální a fantaskní pojetí od mého milovaného Tima Burtona a jeho "Alenky v říši divů ".

Zapózovala jsem ve svých oblíbených "cullotes" neboli hezky česky kalhotové sukni či sukňokalhotech. Podle mě zcela geniální část oblečení, protože tento kousek spojuje v sobě to nejlepší ze sukně i z kalhot. Vypadá skvěle s botami na podpatku nebo i mými oblíbenými teniskami. Tyto jsou od firmy Botas, české značky, která vstala jak Fénix z popela a nyní se po právu těší velkému zájmu. Mimochodem, víte že u Botas mají tenisky i pro vegany ? Já se to dozvěděla náhodou a byl to tip na skvělý narozeninový dárek právě pro jednoho vegana.

Ke cullotes se hodí lehký svetřík, ideálně zastrčený dovnitř, lehká mikina nebo bílá košile. Já jsem zvolila pánský svetr ( vzhledem ke své výšce nakupuji prostě občas i v pánském - doporučuji Zaru, která má hodně slim střihy ) a náhrdelník z COSU. Jejich architektonické šperky nemají chybu. Kabelku mám už léta. Byl to jeden z těch geniálních vintage úlovků, na které človek občas narazí. Tato se mnou přicestovala do Čech až z New Yorku.


Vaše Martina


Cullotes a šperk COS

svetr ZARA

tenisky BOTAS

hodinky KOMONO

kabelka vintage úlovek z New Yorku

Související posty

bottom of page