top of page

Srdce ze zlata.


Focení tohoto outfitu jsme si s Lenkou naplánovaly na duben s tím, že už bude zcela v jarním duchu. To, že se během jednoho týdně totálně změní počasí a na horách bude ležet čerstvý sníh a v nížinách se teplota přiblíží k nule, nás nenapadlo ani v nejmenším. Takže při prohlížení těchto fotografií se na chvíli člověk musí zasnít a říkat si, že teplo zase přijde.

Když jsem vybírala šaty pro Lenku, moje jasná volba byl showroom značky La femme Mimi. Tato ženská móda trochu s holčičím nádechem je podle mě pro Lenku to pravé i vzhledem k tomu, že má krásnou ženskou postavu a že je drobnějšího vzrůstu. Vybraly jsme společně celkem tři různé kombinace.

Jako první nám padly do oka šaty - župánek. Mohou se nosit s otevřeným límcem a nebo tak, jak je má Lenka, s porcelánovou broží - zlatým srdíčkem od Stehlik design.

Miluji tyto drobné detaily. A zvláště malým ženám jako je ona tyto obzvlášť sluší. Protože jsou šaty ušity z látky s hrubší strukturou, doplnila jsem je botami z plátna v podobném béžové odstínu. Béžová kabelka do ruky má při bližším pohledu také strukturu a drobné zlaté kovové prvky a ladí tak s celým outfitem. Do zlata je i pružný pásek pro zdůraznění ženských proporcí.

Viťa doladil svůj outfit zcela k tomu Lenčinu a to jak barevností tak volbou materiálů.

Pokud se vám tento styl líbí a teplota venku klesá spíše k nule,můžete šaty doplnit buď trenčkotem nebo vlněným propínacím svetříkem.

Boty Zara

Šaty la femme Mimi

Brož Stehlik design

Kabelka Oriflame - prémiová kolekce 50th aniversary

Pásek Mango

Líčeno produkty Oriflame

Související posty

bottom of page