top of page

Modrá je dobrá


Přiznám se bez mučení. V mém šatníku najdete většinou černou, bílou, šedou, tmavě modrou a trochu červené. Takže celkem fádní barevná škála. Ovšem do modrého kabátu od Cockerel jsem se zamilovala na první pohled. Navíc, když mi ho Lenka Kohoutová ušila na míru spolu s úzkou sukní, takže tvoří dohromady takový mini komplet.

Kromě barvy mi učaroval ještě i materiál. Poslední dobou, kdy ve všech možných řetezcích najdete pouze oblečení z polyesteru navíc pochybné kvality, byla 100 % italská vlna, kterou na kabát Lenka použila, pro mě doslova zázrak. Svoji značku tvoří spíše v konceptu "slow fashion" tzn. kvalitní oblečení, které vám vydrží po několik sezonón a stále vypadá skvěle.

Takže mám ten svůj modrý poklad. Když mám chuť vyrazit v sukni a být trochu za elegantní dámu, vždy musím do tho outfitu vložit nějaký prvek, který tu vážnost trochu shodí. Jsem už prostě taková. Tentokrát padla moje volba na tričko z edite Elle s motivem madony. Modré botky jsem si speciálně kvůli kabátu nekupovala, jsou v mém šatníku stálicí už pár let. A teď byly tou správnou tečkou. Šedá plisovaná sukně vše barevně trochu "usadila" - tady je ta šedá barva na správném místě.

Na kabátu mě baví i to, že nemá zapínání ani límec. Můžete si ho aranžovat podle libosti a je dost prostorný, aby se pod něj schoval i svetřík nebo lehké sáčko. Zkuste si také kombinovat sami kombinovat ve svém šatníku sportovní prvky s více elegantními. Můžete dosáhnout nevšedních a zábavných kombinací.

A navíc, v tomto chladném jaru takové lehké kabátky ještě určitě užijete.

Vaše Martina


Kabát Cockerel

Tričko Elle

Sukně Mark and Spencer

Boty Baťa

Kabelka Tatuum

Hodinky Oriflame

Náušnice Jára design


P.S: Za fotky díky kolegovi Jendovi :-).

Související posty

bottom of page