top of page

Editorial 001

Každý správný časopis – i ten virtuální – má svůj editorial. Ten většinou píše šéfredaktor nebo šéfredaktorka. A protože je tako pozice „obsazena“ mojí maličkostí, ujímám se této role.

První úvodník píši v listopadu, který je pro náš blog historickým měsícem.

Protože právě před rokem padlo to rozhodnutí založit facebookový profil a začít tvořit naši komunitu Tender care czech. U zrodu jsem stála já a Daniela, jedna z nejvíce pozitivních žen co znám.

Vždy je dobré mít po boku někoho, kdo je vám morální oporou. Koncept se rodil pomalu a intuitivně. Moje okolí mě zná jako perfekcionistku a někoho, kdo si nastuduje maximální „know how“ než se do něčeho pustí. Nechtěla jsem, abychom tvořily jen tak něco „na koleně“, ale „virtuální časopis“, co by vám mohl být inspirací a bavil vás.

Naše vize postupně zapojovat do našeho projektu další členky se nám, myslím, úspěšně daří. Tak v sobě některé objeví vlohy pro psaní, další jsou spíše ideovým zdrojem pro nové příspěvky, jiné zase baví testování produktů nebo role modelky.

Já se snažím, aby bylo vše vizuálně přitažlivé a obsah měl i svoji formu.

Na fotografii k našemu výročnímu editorialu jsem dala vše, co mě v životě zásadně ovlivnilo, posunulo a stále mě jím provází.

Zajímavé je, že když jsem to poskládala dohromady, inspirace Švédskem byla více než patrná. :-)

V IKEA jsem strávila nějaký čas jako designérka interiéru a to byl startovní můstek pro to, abychom později s mým kolegou založili architektonický atelier, který úspěšně funguje už více než 10 let.

Se švédskou kosmetikou Oriflame jsem se seznámila v devadesátých letech a bylo to opravdu osudové spojení. Díky Oriflame jsem potkala spoustu skvělých lidí, z nichž mnozí jsou dodnes mí přátelé. Bylo to také první podnikání na „volné noze“, kdy jsem poznala tu výhodu nemít žádného šéfa a být svou vlastní paní.

A do třetice je to - jak jinak – švédský fashion label COS, který jsem objevila před 8 lety v Berlíně.

Pro mě osobně to bylo úplné zjevení v módní konfekci, která byla tak promyšlená, ze skvělých materiálů a přitom stále cenové dostupná.

A nakonec je to naše „miminko“ Tender Care czech, které spolu s ostaními piplám a opečovávám a jsem šťastná, že se líbí i vám.

Když by mi někdo před rokem řekl, že budeme mít za rok 3000 fanoušků, ťukala bych si nevěřícně na čelo. Ale sny se mohou stát skutečností

a my si, také díky vám našim fanouškům, můžeme žít svůj sen.

A ti co ho chtějí žít s námi, mají vždy dveře otevřené.

Mějte krásné TC dny

Vaše Martina alias MKDR

šéfredaktorka Tender Care czech

Související posty

bottom of page