top of page

"Star was born" - "Zrodila se hvězda"


S Danielou se známe roky. Naše děti už dávno odrostli školkám a spíše už začínají žít svým vlastním životem. Ale kamarádství mezi námi dvěmi stále trvá. Když mi Daniela oznámila, že bude jednou z aktérek natáčení novinkového videa firmy Oriflame, hned jsem chtěla být u toho. Jednak jako reportérka a fotografka a potom jako Danielina morální podpora.

Ne že by to zas tak moc potřebovala. Myslím, že je z lidí, kteří, když se rozhodnou, že jdou "do toho", tak prostě skočí a plavou. A Daniela plavala velmi dobře. Když jsem ji viděla v akci, vypadala, jako že na kameru mluví každý den.

Tak se podívejte na atmosféru z backstage a Daniela vám sama poví, jak to celé prožívala.

"Až do minulého týdne mě nenapadlo, že bych si mohla vyzkoušet profesi modelky

a zároveň “moderátorky“.

A stalo se. Zazvonil telefon a nabídka, abych se zúčastnila natáčení novinkového videa pro katalog 8 firmy Oriflame, se nedala odmítnout.

Musím se přiznat, že počáteční obavy a ostych docela brzy vystřídala má zvědavost, jak to všechno vzniká. Dostala jsem emailem scénář a svůj krátký textík jsem šprtala celý víkend. Nervozita a zvědavost stoupala.

Sraz jsme měli v pondělí 15.května v 10 hodin lokalita natáčení krásný vinohradský byt. Mými kolegyněmi byly dvě Šárky, stejně nervózní jako jsem byla

i já.

Realizační tým byl malý, atmosféra přímo rodinná a nálada výborná. Než se připravila scéna, tedy interiér a představované produkty k natáčení, čekaly jsme v jednom z pokojů. A já si uvědomila jakou mají modelky a herci řeholi. Čekání a zase čekání.

O naši vizáž a dobrou náladu se postarala Petra Šestáková. Její péči při líčení jsem si vychutnávala.

Trochu jsem měla obavy, jaký mi vybere „outfit“, ale i s tím jsem byla spokojená. Pudrové šaty jsem si nakonec koupila a odnesla domů.

Každý příspěvek se točil jednotlivě. Já představovala vitamíny Švédský komplex pro krásu Plus.

Nervozitu nakonec vystřídala velká legrace. Velkou podporou mi byla Martina (blog Tender care czech), která přišla dělat fotografie ze zákulisí a stále mě pobízela do pořádného úsměvu. Při opakovaných záběrech jsem omylem spolkla 3x vitamínovou kapsle, takže jsem opravdu byla ve výborné kondici.:-)

produkční Veronika

Jedna z novinek katalogu č.8 - řada Optimals Even out.

Poslední úpravy před natáčením - Šárka č.1

Šárka č.2 pozoruje "cvrkot" na place a sleduje, co jí čeká.

Některé rekvizity byly k snědku.

Štáb nám aktérkám po skončení vysekl poklonu za „šikovnost“.

Byl to pro mě moc příjemně strávený půl den. Nakonec jsem ráda, že jsem překonala svoji trému a šla do toho. Člověk se nesmí bát vyzkoušet v životě různé věci. Jsem zvědavá, jaký bude výsledek a jaký to bude pocit, vidět se na obrazovce."


Vaše Daniela

Související posty

bottom of page