top of page

Maminka a dcera


Mezi těmi, které pravidelně spolupracují a přispívají do projektu Tender Care czech patří také Adriana.

Nedávno jsme nechali naše fanoušky vybírat z fotografií, které nafotila Martina pro Adrianu a její dceru Emmu,

aby se mohly zúčastnit soutěže Maminka a dcera. Tuto soutěž pořádá již druhým rokem kosmetická značka Oriflame,

a výherkyně se stanou tváří jednoho z přístích katalogů .

Tak můžete samy posoudit, které fotografie vyhráli u vás, našich fanoušků a jako bonus přikládáme i vyznání, které napsala

sama Adriana o svém vztahu s její dcerou Emmou.

"Mezi mojí dcerkou a mnou je to nejsilnější pouto na světě. Moje dcerka je moje nejkrásnější sluníčko a být její maminkou je pro mě výzvou.

Na to, že je jí 2,5 roku, mě naučila už tolik věcí, kolik by Vás nenaučil nikdo jiný v životě. Dětský svět nemá hranic a jsou v něm věci, které jsou pro mě úplně nové, někdy zcela nepochopitelné, ale přesto úžasné.

Čím jsme starší, tím jsme více otupělí vůči novým podnětem kolem nás, často nevidíme maličkosti, které by nám udělali radost.

Společnost nás, bohužel, takto vychovává, vštěpuje nám nějaké vzorce chování. Moje dcerka je ale naprosto přirozená a čistá dušička.

Naučila mě každý den být otevřená novým možnostem, a učí mě být také obětavá a trpělivá. Díky ní jsme zase někdy dítětem

a užívám si dětskou bezstarostnost. S Emmičkou je vždycky legrace, smějeme až k popukání Když mě bude potřebovat, budu neustále nablízku a budu jí milovat takovou čistou a upřímnou láskou jakou miluje ona mě."

Související posty

bottom of page