top of page

BB neboli "black and blue"


Naše rubrika outfitů, kdy v roli modelek figurují fanoušci a fanynky našeho blogu, patří mezi ty nejvíce oblíbené.

V novém příspěvku se představuje Ivana, kterou jsem tentokrát "vystylovala" úplně jinak, než je zvyklá ona sama.

Ivu znám jako vždy perfektně upravenou manažerku, s vlasy stáhnutými do drdolu nebo vyčesanými nahoru. Proto jsem ji chtěla ukázat trochu jinak, v neméně slušivé kombinaci, ale pro ni určitě nezvyklé.

Základem stylingu byly úžasné kousky z kolekce naší oblíbené designové značky MI fashion label. Konkrétně se jednalo o překrásnou dlouhou černou sukni (do které se Ivana okamžitě zamilovala), k ní jsem přidala černý vlněný kabátek ozdobený paspulkami a podšívkou v modrém barvě. Tento materiálový kontrast jsem zvýraznila botami s přezkami, okovaným psaníčkem a stužkou kolem krku (momentálně se jedná o velký hit). Pásek ve stejném odstínu jako podšívka kabátu podtrhl siluetu přesýpacích hodin a zdůraznil Ivin štíhlý pas.

Její make - up se také nesl v punkerském duchu - kouřové líčení a jemná rtěnka. Dlouhé vlasy jsem jí "schovala" do bundičky a vytvořila tak iluzi mikáda.

Musím říci, že se mi s Ivou skvěle spolupracovalo i jako s modelkou. Byla neskutečně trpělivá, vyhověla každé mé prosbě, i v případě někdy až krkolomných póz, a tím, že si focení sama užívala, byla atmosféra opravdu pohodová. Doufám, že je to znát i na výsledku.

Velké díky taky našemu asistentovi Jendovi, který prokázal neocenitelné službu při správném nasvětlení Iviny tváře.

Pro vás může být tako kombinace příkladem, jak při spojení někdy vzájemně stylově zcela protikladných věcí můžete získat zajímavý výsledek. A pro Ivu to pak byl příklad, jak se může během chvilky proměnit v "femme fatal".


Vaše Martina

Styling, líčení a fotografie - Martina alias MKDR

Modelka Ivana

Asistent osvětlení Jenda

Sukně, pásek,kabátek - Mi fashion label

Boty Leiser

Kabelka Mango

Líčeno produkty oriflame - řada Girodani Gold

Související posty

bottom of page